Вартість вхідних дверей від 6000 грн.

Допоможемо швидко розрахувати вартість виготовлення дверей

Створення затишного, комфортного, а головне безпечного житла потребує ретельного підходу, у якому кожна деталь є важливою. Наприклад, вхідні двері до будинку. Це той елемент інтер’єру, який не тільки повинен бути привабливим зовні, а й відповідати високим вимогам безпеки.
В ідеалі вхідні двері захищають будинок від незаконного проникнення будь-кого, а також забезпечує теплоізоляцію і створює приємне перше враження про житло.

Варіанти вхідних дверей до будинку

Конструктивні особливості – це найважливіший параметр, який слід спиратися під час виборів дверей. Виготовляються вхідні двері з різних матеріалів: ДСП, МДФ, металу, дерева, а іноді навіть з пластику або скла. Розглянемо всі основні варіанти:

  • Ламіновані двері. За своєю суттю це МДФ або ДСП каркас, на який приклеєний пофарбований шар, що ламінує, завдяки чому колірна гама дверей досить велика.
  • З мезоніту. Цей варіант являє собою пресовану деревину з покриттям. Мають досить високу міцність і довговічність.
  • Масив дерева. Виготовляються як у простому лаконічному виконанні, так і з різним різьбленням, текстурою і навіть малюнками. Такі двері є екологічним та безпечним для здоров’я продуктом. Правильно виготовлені дерев’яні двері відрізняються тривалим терміном служби та міцністю, але далеко не найвищою безпекою.
  • Алюмінієві двері. Досить стійкий варіант, захищений від агресивного зовнішнього середовища. Відрізняються онестійкістю, а також високим ступенем тіло- та звукоізоляції. Трохи менш важкі і масивні, ніж сталеві двері, але також можуть бути оснащені складними зломостійкими замками.
  • Сталеві двері. Вкрай надійний вид вхідних дверей, з чудовою звуко- та теплоізоляцією, а також пожежобезпекою. Використовуються великою популярністю серед тих, хто хоче надійно захистити свій будинок, а не просто показати наявність дверей. Великий модельний ряд і широкі можливості створення унікальних за параметрами конструкцій.
  • Скляні двері. Це унікальний варіант дверей, що дозволяє створити особливу атмосферу та стиль, а також візуально розширити простір. Для наших широт зовсім не ідеальний варіант, але любителів екзотики може стати знахідкою.
  • Шпоновані двері. Для виготовлення цього варіанта використовується специфічний дерев’яний зріз, яким обклеюється дерев’яний каркас.
  • Пластикові. Дешевий, легкий і не дуже захищає варіант дверей. Є величезна палітра кольорів, яка здатна замаскувати ці двері під металеві або дерев’яні, але як єдиний спосіб захисту будинку їх використовувати не дуже розумно.

Для сучасних вхідних дверей висуваються такі функціональні вимоги:

  • безпека;
  • якість всіх складових;
  • тепло- та звукоізоляція;
  • міцність та зносостійкість.

Існують варіанти комбінованих зовнішніх дверей, в яких ефективно поєднуються кілька матеріалів, які створюють унікальний дизайн разом з потрібними технічними характеристиками.

Фото дверей

Відмінності вхідних дверей за способом відчинення

– Розпашні. Стандартний варіант, який можна встановити так, щоб відкриття було зовнішнім або внутрішнім. Тут важливо враховувати наявність простору для відкриття при установці.
– Розсувні. Актуальний варіант для громадських чи комерційних місць. Як обробка для таких дверей використовується МДФ , кожвініл , плівка ПВХ та/або їх комбінації.

За кількістю полотен двері слід вибирати в залежності від ширини отвору. Вони можуть бути одинарні, полуторні чи подвійні.
Як виробник IRONGUARD може запропонувати виготовлення якісних вхідних дверей за індивідуальними розрахунками та з урахуванням усіх побажань замовника.

Як вибрати правильні вхідні двері?

Оснащення вхідними дверима приватного будинку, котедж або дачі вимагає більш уважного підходу, ніж вибір «квартирної» моделі. Адже встановлення таких дверей – це автоматично вищий ступінь впливу несприятливих умов та зростаюча ймовірність злому. Тому вибирати вхідні двері дешевше або «китайський аналог» як мінімум нерозумно, а часто просто небезпечно! Насамперед існує три основні показники, на які слід спиратися, вибираючи готові або замовляючи індивідуальне виготовлення дверей, а саме:

  1. Якість основи. Як приклад розглянемо металевий каркас. Він має бути виготовлений із цільногнутого профілю з товщиною 1,5-3 мм. Для місць, у яких конструкцією передбачена установка крабової системи, системи замків та входження штирів, товщина сталі може бути збільшена до 4х мм. Вхідні двері в заміський будинок повинні бути не менше 3-4 класу зломостійкості.
  2. Теплоізоляція Нерідко власники приватних будинків, що встановили неякісні двері, стикаються з проблемою промерзання, льоду, інею, що в свою чергу стає причиною виходу з ладу замків, розтріскування обробки, просідання петель, утворення конденсату на внутрішній стороні дверей та ін. Існує безліч способів цього уникнути. Наприклад, самі двері повинні мати достатній прошарок з утеплювача. Можна убезпечити двері за допомогою козирка, заскленого чи закритого ганку тощо. Наші фахівці готові підібрати для вас оптимальний варіант.
  3. Зовнішнє оздоблення та фурнітура. Тут важлива практичність та міцність оздоблювального матеріалу, оскільки саме він бере на себе всі погодні забаганки. Якість усієї фурнітури – це також важливий параметр, а в дверях IRON GUARD особлива увага приділяється ще й петлям, на які встановлюється полотно.
    • Вхідні двері з декоративним оздобленням ідеально підходять для заміських особняків, котеджів, ресторанів. Загалом це можливість справити приємне враження на оточуючих. Оздоблювальними матеріалами виступає МДФ, шкірвініл, плівка ПВХ.
    • Двері з утилітарною обробкою та мінімальною естетичною цінністю зазвичай пофарбовані за допомогою порошкового покриття. Перевагами конструкції є високий рівень зносостійкості. Підходить як для встановлення вхідних дверей для запасних виходів, виходів з технічних або підсобних приміщень, а також актуальна для тих, хто цінує простоту та лаконічність.
  4. Міцні замки. Оптимально встановлювати парою циліндрові та сувальдні.

Купити якісні вхідні двері для заміського будинку у Києві?

Компанія IRONGUARD пропонує можливість замовити надійні вхідні двері до будинку за індивідуальними вимірами. Всі наші вироби відповідають високим стандартам якості та безпеки. Якщо зробити вибір такої моделі дверей, яка б відповідала всім заявленим потребам і фінансовим можливостям зробити самостійно не виходить, рекомендуємо звернутися за професійною онлайн консультацією до фахівців компанії.

Довговічність та актуальний дизайн – це невід’ємні якості дверей IRON GUARD. У виробництві ми використовуємо найсучасніші технології, а також відслідковуємо інновації всесвітньо відомих брендів, після чого активно впроваджуємо перевірені розробки та власні унікальні напрацювання. В результаті кожен наш замовник отримує бездоганну якість та відчуття справжньої безпеки.

Який би варіант дверей вхідних дверей виробництва IRON GUARD ви не вибрали – з практичною обробкою або розкішні елітні вхідні двері, розроблені за індивідуальними параметрами – все буде виготовлено та встановлено на професійному рівні, якісно та точно у термін.